Baxi -> Fourtec, Ecofour, Mainfour
Westen -> QuasarD, PulsarD

FELTÜNTETETT KÓDSZÁM RENDELLENESSÉG TENNIVALÓ
E01 Be nem gyulladás miatti leblokkolás Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot.
E02 Biztonsági termosztát beavatkozás miatti leblokkolás Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot.
E03 Füst termosztát/füst presszosztát beavatkozás Hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot
E04 Leblokkolás 6 egymást követő lángvesztés miatt Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot.
E05 Odairányú szonda meghibásodás Hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot
E06 Használati melegvíz szonda meghibásodás Hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot
E10 Hidraulikus presszosztát engedélyezés hiánya Ellenőrizze, hogy a berendezés nyomása megfeleljen az előírtakénak. Ha a rendellenesség továbbra is fennáll, hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot.
E25/E26 Biztonsági beavatkozás valószínű szivattyú leblokkolás miatt Hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot
E32 Vízkő vészjelzés Hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot
E35 Parazita láng (hibás láng) Nyomja be legalább 2 másodpercre az “R” gombot. Ezen egység ismétlődő beavatkozása esetén hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot.
E96 Feszültségcsökkenés miatti kikapcsolás A RESET automatikusan történik. Amennyiben a rendellenesség továbbra is fennáll, hívja az engedéllyel rendelkező Szervizközpontot.